DSS Recruitment 2020 Past Question Paper pdf | DSS Recruitment Form Portal www.dss.gov.ng

DSS Recruitment 2020 – Het Department of State Service (DSS) is begonnen met het jaarlijkse rekruteringsproces voor nieuwe cadettenofficieren. Alle geïnteresseerde kandidaten kunnen nu eenvoudigweg solliciteren door alle onderstaande procedures te volgen. U krijgt ook de DSS Recruitment 2020 Past Question Paper pdf die u voorbereidt op de komende dss bekwaamheidstest.

DSS Recruitment 2020/2021 is momenteel aan de gang. Het officiële rekruteringsportaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken staat open voor sollicitatie. De portaalsite van het DSS-sollicitatieformulier is nu beschikbaar via www.dss.gov.ng. Geïnteresseerde kandidaten kunnen het portaal bezoeken en hun sollicitatie voor de beschikbare functies verwerken.

Zie de vereisten en kwalificaties om te solliciteren voor de DSS-werving die aan de gang is. dit artikel zal u laten zien wat u nog meer moet doen na het solliciteren voor de aanwerving voor het ministerie van Buitenlandse Zaken 2020.

Er zijn andere belangrijke informatie die u nodig heeft na een succesvolle sollicitatie, dit zal u helpen een grotere kans te maken om de baan onder DSS te krijgen. De DSS Recruitment 2020 Past Question Paper pdf zal u helpen om u goed voor te bereiden op de komende proeve van bekwaamheid. Een goede voorbereiding geeft u vertrouwen in de andere kandidaten tijdens de screentest,

Om deel uit te maken van degenen die voor deze functie worden geselecteerd, moet je de eisen en kwalificaties kennen en er aan voldoen. Kandidaten die het meest in aanmerking komen, worden geselecteerd voor deze DSS-werving 2020.

Vereisten voor DSS-werving 2020

Geloofsbrieven:

Kandidaten moeten een BSc/HND-certificaat of een resultaatverklaring hebben.
Ontheffingsbewijs NYSC (nota ontheffingsbrief is niet toegestaan)
WAEC/NECO-certificaat en eerste schooluitstapcertificaat.
Geboorteakte van een erkend ziekenhuis
Certificaat van oorsprong of attest van de lokale overheid.
2 pasfoto
Sollicitatiebrief voor de post van een cadettenbeambte.

Andere kwalificaties:

Kandidaat moet een burger van Nigeria zijn

De aanvrager mag niet ouder zijn dan 30 jaar op de datum van de aanvraag.

De aanvrager moet fysiek en mentaal fit zijn.

Download ook: Npower Recruitment Verleden vragen en antwoorden

Hoe kan ik solliciteren naar DSS Recruitment 2020?

alle geïnteresseerde kandidaten moeten het hoofdportaal voor de wervingsrichtlijnen bezoeken.

Opmerking: Geïnteresseerde kandidaten kunnen alleen solliciteren vanuit hun land van herkomst. Als u in aanmerking komt, bezoek dan uw DSS-kantoor in uw land.

DSS-Recruitment 2020 Verleden Vragenformulier pdf

Aangezien u allemaal weg bent, zal het ministerie van Buitenlandse Zaken een wervingsscreeningstest uitvoeren voor de kandidaten op de shortlist. Het is in het belang van alle kandidaten om een soft copy te downloaden van de dss vragen en antwoorden pfd en kick start voorbereiding voor de datum voor het screeningsonderzoek is vastgesteld.

Deze vorige vraagstelling bestaat uit eerdere vragen die dss in de afgelopen jaren heeft gesteld bij de wervingstoets. Het komt in verschillende onderwerp-combinaties:

Engelse taal
Lopende zaken
Algemene kennis.

Dit materiaal geeft u inzicht in het komende onderzoek en de informatie uit betrouwbare bron heeft tot gevolg dat de meeste vragen uit het verleden jaarlijks worden herhaald. Het hebben van een voorkennis over de aard van het examen zal uw gevoel van eigenwaarde, vertrouwen en nauwkeurigheid vergroten tijdens de 2020-test. Let op alle vragen en juiste antwoorden in het verleden, voor het geval u het weer ziet zal het voor u gemakkelijker zijn om te antwoorden en direct af te ronden op het gegeven moment. Uw nauwkeurigheid, snelheid en uitmuntendheid zullen in een beperkte tijd worden getest.

Hoe kunt u DSS Recruitment Past Questions and Answers pdf downloaden?

De prijs voor het materiaal is slechts tweeduizend naira. Betaal de som van 2.000 naira aan de bankgegevens die hier worden verstrekt om toegang te krijgen tot dss verleden vragen eBook die rechtstreeks naar u worden verzonden op WhatsApp of per post, afhankelijk van hoe u het wilt ontvangen

Rekeningnummer: 0254130774

Naam van de rekening: Udo, Kufre Ime

Bank: GTBank.

Na betaling dient u ons te bellen op 08101274235 en ons ook de volgende informatie te sturen:

Naam deposanten, Betaald bedrag

Goedgekeurde betalingsbevestiging

Naam van de vraag die in het verleden is gesteld en waarvoor is betaald

Actief e-mailadres of WhatsApp-contact.

Wij accepteren zowel mobiele overboeking als bankstorting. De vraag uit het verleden wordt direct na bevestiging van uw betaling afgeleverd.

.